Een konijnenhok voor buiten kopen

Mijn vriendin en ik hebben twee dochtertjes van zeven en vier jaar oud. De meiden willen al een tijd lang een huisdier, maar dat zag ik eigenlijk niet zitten. Ik vond een vis wel goed, maar wilde geen kat, of hond. Ik ben allergies voor dierenhaar en wilde daarom geen dieren in huis, bovendien zag ik het niet zitten om elke dag de hond uit te laten, of de kattenbak te verschonen. Toch wilden de kinderen graag een huisdier en ze raakten er niet over uitgepraat, waardoor wij besloten om een konijn met konijnenhok voor buiten te kopen. Op de website dierenverblijf vonden wij een mooi hok en besloten om dit product te kopen. Voor mij is dit een goede oplossing, want ik heb minder last van mijn allergie en de meiden kunnen spelen met het konijn. Al ruim een jaar geleden vertelden de meiden dat ze een huisdier wilden. Het was vooral de oudste die erover begon en haar zusje kopieert haar dan. Mijn vrouw vriendin vond het prima zolang ik het goed vond, maar ik zag het niet zitten. De meiden zijn nog erg jong, waardoor wij voornamelijk voor het dier moeten zorgen en ik maakte mij ook zorgen over mijn allergie. Wij zijn ze toch tegemoetgekomen door een konijn en een konijnenhok voor buiten te kopen. Doordat het konijn buiten verblijft, heb ik niet zo veel last van mijn allergie. Bovendien kan het konijn vrij rondlopen in zijn hok, zodat wij het niet uit hoeven te laten. Het verschonen van het hok is niet erg veel werk en onze dochters kunnen gemakkelijk eten en drinken geven aan het konijn. Wij zagen dit als een goede oplossing en onze kinderen vonden dit ook een leuk idee, waardoor wij op zoek gingen naar een konijn en een konijnenhok voor buiten.

Online een konijnenhok voor buiten gekocht

Bij de plaatselijke dierenwinkel konden wij een mooi konijn kopen, maar wij zagen geen mooi konijnenhok voor buiten. In de winkel vertelden ze ons dat wij dit ook gemakkelijk online konden kopen, waardoor wij op zoek gingen naar een online dierenwinkel. Wij vonden al vrij snel de website dierenverblijf.com en zagen dat zij een groot assortiment hebben in voedsel, accessoires en verblijven. Wij vonden een mooi konijnenhok voor buiten en waren zeer tevreden over de prijs. Het bedrijf heeft een goede beoordeling, waardoor wij wisten dat het een goede webshop is. Wij besloten om het hok te kopen en dit zou de volgende dag al geleverd worden.

Zeer blij met het konijn

Wij hebben nu sinds twee weken een konijn en de meiden zijn er zeer blij mee. Het konijn heeft veel ruimte om rond te lopen in het konijnenhok buiten en zij kunnen gemakkelijk eten en drinken geven aan het konijn. Zij komen elke dag meerdere malen bij het konijn kijken en spelen er veel mee. Voor het kopen van een konijnenhok buiten, raad ik de website dierenverblijf.com aan.

  • Dit bedrijf heeft een zeer groot assortiment
  • Wij konden voor een goede prijs een groot hok kopen
  • Het bedrijf heeft veel goede reviews
  • Het konijn kan vrij rondlopen en de meiden gemakkelijk voedsel geven
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn