Een geurverspreider voor in huis kopen

Mijn vriendin en ik hebben allebei een drukke baan en helaas komen wij hierdoor wel eens gestrest thuis. Mijn vriendin werkt op het hoofdkantoor van een grote bank en ik ben teamleider van een team van zeven mensen. Wij zijn allebei erg ambitieus en willen graag goed presteren op werk, waardoor wij weleens overwerken, terwijl dit niet van ons gevraagd wordt. Vooral mijn vriendin ondervindt wel eens klachten vanwege de stress en wij hebben al een aantal dingen geprobeerd om dit te verminderen, terwijl wij natuurlijk weten dat het voornamelijk door het werk komt. Een tijdje geleden wilden wij graag een geurverspreider kopen voor in huis, omdat geur veel invloed heeft op je gevoel. Via de website van livingzenzes.nl konden wij een mooie aroma diffuser kopen en dit staat nu bij ons thuis. Mijn vriendin en ik hebben allebei weleens last van stress en dit is iets waar veel mensen mee te maken hebben. Wij proberen hier goed mee om te gaan, maar dat is niet altijd gemakkelijk. Wij sporten regelmatig en proberen elke week iets leuks samen te doen buiten huis. Mijn vriendin had gelezen dat een geurverspreider ook kan helpen tegen de stress en wilde dit graag uitproberen. Ik wist niet of het zou helpen, maar wilde het graag testen. Ik weet dat geur veel invloed heeft op hoe wij ons voelen en een aroma diffuser kan misschien onze stress verminderen. Als de verspreider geen invloed zou hebben, dan zou de woonkamer nog altijd lekker ruiken. Een geurverspreider werkt door een paar druppels van een aroma toe te voegen, daarom wilden wij graag ook een paar flesjes met verschillende geuren kopen. Wij hadden gelezen dat bijvoorbeeld lavendel helpt om te ontspannen en wij vinden dit allebei een fijne geur.

Een goede geurverspreider gevonden

Online zochten wij naar websites waarop wij een geurverspreider konden kopen en vonden verschillende apparaten en websites. Wij vonden het lastig om een goede keuze te maken, maar zagen dat veel apparaten op de website van livingzenzes.n veel goede reviews hadden. Dit bedrijf verkoopt veel aroma diffusers en essentiële oliën en wij vonden een mooi apparaat op de website. De geurverspreider was voor een goede prijs te koop en wij besloten om direct een set van verschillende oliën te bestellen. Met de verschillende geuren konden wij uitproberen welke geur het beste voor ons zou werken en welke wij lekker vinden ruiken.

De woonkamer ruikt heerlijk

Wij hebben de geurverspreider nu een paar weken in huis staan en zijn er erg blij mee. De diffuser werkt erg goed en de woonkamer ruikt heerlijk. Wij zitten nu erg ontspannen in de woonkamer en dat was wat wij wilden bereiken. In de set zitten verschillende geuren die wij lekker vinden, gelukkig gaat de set lang mee, omdat je slechts een paar druppels nodig hebt. De verspreider werkt ook als luchtbevochtiger, waardoor wij ook nog een minder last hebben van een droge neus. Wij zijn erg blij met onze geurverspreider van Living Zenses en raden dit bedrijf aan.

  • Zij hebben een groot aanbod te koop
  • Hun artikelen hebben veel goede reviews
  • De diffuser werkt erg goed
  • Het apparaat werkt ook als luchtbevochtiger 
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn