Waar kun je gezond hondenvoer kopen?

Bij Animal Food Express kun je gemakkelijk online hondenvoer kopen. Het is een webshop die gespecialiseerd is in KVV voer voor honden. De afkorting KVV staat voor Kant en Klaar Vers Vlees. Hondenvoer, maar dan super vers dus, gemaakt van echt vlees. Dit is super gezond voor uw hond omdat het heel natuurlijk is. Honden zijn echte carnivoren en dus vleeseters. De meeste normale hondenbrokken worden echter gemaakt van restvlees met allerlei toevoegingen en vulstoffen eraan toegevoegd. KVV hondenvoer is dat niet. Dit is heel vers en heel puur, met zo min mogelijk toevoegingen. Dit hondenvoer kopen voor jouw kleine viervoeter is dus de beste keuze die je kunt maken voor je huisdier. Het heeft onder andere de volgende gezondheidsvoordelen voor jouw hond:

  • De hond heeft minder ontlasting en deze is beter.
  • Hij krijgt meer eetlust.
  • Door een betere darmflora krijgt hij een sterkere weerstand.
  • Zijn vacht wordt glanzend en geurloos.
  • De hond zal minder verharen.

Daarnaast is het ook nog zo dat eventueel aanwezige maag-, darm- en huidproblemen aanzienlijk minder worden, voornamelijk doordat het voer zo natuurlijk is en goed past bij wat carnivoren van nature eten. Als u besluit hondenvoer te kopen bij Animal Food Express zult u al na enkele weken merken dat uw viervoeter zich lekkerder voelt en diens vacht stukken gezonder oogt dan voorheen. 

Verschillende soorten KVV voer

In de webshop van Animal Food Express kun je allerlei verschillende soorten KVV hondenvoer kopen, maar wist je dat ze ditzelfde type ook voor katten en fretten hebben? Dit zijn namelijk ook carnivoren en ook deze zijn gebaat bij het eten van vers, rauw vlees. Daarom wordt KVV voer tegenwoordig zowel voor honden als voor katten en fretten ontwikkelt. En alledrie de varianten kun je gemakkelijk online bestellen in de webshop van Animal Food Express. Daarmee gunt u uw huisdier alleen het allerbeste, en dat gaat u zeker merken aan diens gezondheid, energielevel en vacht. Katten- of hondenvoer kopen in de vorm van brokjes is natuurlijk niet per definitie slecht voor ze, maar er zit wel een groot verschil in hondenbrokken uit de supermarkt en KVV hondenvoer van Animal Food Express. En dat merk je!

Hondenvoer kopen bij allergie

Als je eigenlijk graag KVV hondenvoer wil kopen, maar jouw hond heeft een bepaalde allergie, dan moet je even goed opletten welke variant je kiest. Animal Food Express heeft gelukkig een speciaal aanbod voor de hond met allergieën, en ook deze vallen nog steeds onder de noemer KVV voer. Je hebt namelijk keuze uit verschillende ingrediënten betreft het voer voor uw hond (of kat). Deze kun je in pakketten bestellen, maar ook helemaal los. Als u de ingrediënten los bestelt kunt u dus zelf de samenstelling maken waarvan u weet dat uw huisdier hem kan eten. Hij heeft dan geen last van allergische reacties, maar profiteert wel van het allerbeste voer dat je maar kunt kopen. Het is misschien een investering als je gewend bent om jouw huisdier goedkope brokken uit de supermarkt te geven, maar vers, rauw vlees als hondenvoer kopen (oftewel KVV voer) is voor uw huisdier absoluut de beste keuze. U gaat het zeker merken aan diens gezondheid! 

Lees meer…

https://www.animalfoodexpress.nl/

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn