Wilt u uw huid pijnloos permanent ontharen?

Laser-ontharingspraktijk - Permanent ontharenDan is er nu de ideale oplossing. Niet langer hoeft u uw benen via pijnlijke methodes te ontharen. De tijd van ontharen via wax of haren plukken is verleden tijd. Bij de laser ontharingspraktijk van Madeleine Duval kunt u via een laser behandeling uw ongewenste haren duurzaam verwijderen. Permanent ontharen heeft als grote voordeel dat het uw huid voor langere tijd glad maakt. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over terugkomende haren. Tevens komen de haren na de behandeling niet dikker terug. Hoewel dit wellicht een mythe is bent u bij Madeleine Duval zeker van een permanent gladde huid. Zowel mannen als vrouwen kunnen bij Madeleine terecht voor een laser behandeling met de High Power LightSheer diodelaser. Permanent ontharen via de LightSheer laser is mogelijk voor uw benen, oksels, rug, kin of bikinilijn. De LightSheer laser verwijdert uw haren vanaf het haarzakje waardoor haren geen kans krijgen om snel terug te groeien. Ze worden vanaf de wortel verwijderd. Afhankelijk van welk gebied u permanent wilt ontharen zijn er verschillende behandelingen mogelijk. De tijdsduur voor een behandeling loopt uiteen van vier tot acht weken.

Wat zijn de voordelen van permanent ontharen

De vele voordelen laten zich natuurlijk raden. Ten eerste is de behandeling comfortabel en het is nagenoeg pijnloos. U hoeft uw benen bijvoorbeeld niet langer met wax in te smeren om vervolgens uw haren via een pijnlijke beweging uit de huid te trekken. Daarnaast hoeft u niet langer in de weer met de kliederboel die waxen met zich mee brengt. Naast de veiligheid en het comfort van permanent ontharen bent u ook verzekerd van gladde benen voor een langdurige tijd. Dat betekent dat uw benen, rug of bikinilijn niet wekelijks een behandeling nodig hebben. Welk onderdeel van uw huid u ook laat behandelen, u hebt na de laserbehandeling van Madeleine geen omkijken meer naar stoppels, opkomende haartjes, huidirritatie of andere ongemakken. Sommige mensen voelen zich ongemakkelijk bij het idee van een laser op hun huid. Maar u hoeft zich geen zorgen te maken. De laser behandeling voor permanent ontharen is goedgekeurd door de Amerikaanse Keuringsdienst FDA voor ontharen.  Permanent ontharen is dan ook met recht een behandeling te noemen die, naast pijnloos en effectief, volledig veilig is. Financieel is permanent ontharen zeer aantrekkelijk. Een procedure zoals waxen is op de korte termijn misschien goedkoper, maar met een laser behandeling bent u voor een lange periode vrij van elke procedure en dat scheelt natuurlijk aanzienlijk in uw portemonnee. Nadat u gebruikt heeft gemaakt van de laserbehandeling van Madeleine voor permanent ontharen hoeft u de eerst komende tijd geen geld meer uit te geven aan ontharen en ontharingsmiddelen. Naast het feit dat u geen kopzorgen meer heeft, bent u financieel op de lange termijn aanzienlijk voordeliger uit. Al met al is permanent ontharen een intelligente en voordelige keuze die niet alleen comfortabel is, maar ook nog eens veilig en duurzaam.

De weg naar een duurzame gladde huid

Afhankelijk van de behandeling die u wilt zijn er bij de laser ontharingspraktijk van Madeleine Duval drie fases te onderscheiden. Allereerst is er de voorbereiding. Dit vindt plaats voor uw bezoek aan de ontharingspraktijk. Het is belangrijk voor een optimaal resultaat om in ieder geval vier weken van te voren niet zelf te epileren of haren te plukken en dergelijke. Bovendien is het aan te raden om uw huid niet bloot te stellen aan de zon of een zonnebank. Ook na de behandeling is het niet verstandig om de zon op te zoeken. Dit is om het herstel van de huid zo soepel mogelijk te laten verlopen en zonlicht is nu eenmaal een schadelijke bron voor de huid. De tweede fase bestaat uit een intakegesprek. Zodra u voor uzelf heeft besloten voor permanent ontharen, kunt u naar de ontharingspraktijk komen voor een intakegesprek. Madeleine Duval legt u tijdens dit gesprek uit hoe alles werkt. Onder andere krijgt u hier een uitleg over de LightSheer Diodelaser. Dit is de laser die Madeleine gebruikt voor het permanent ontharen van uw huid. U krijgt te zien hoe dit apparaat werkt en wat er precies gebeurt wanneer de laser in aanraking komt met uw huid. Verder krijgt u een vragenlijst die u kunt invullen. Met deze vragenlijst kan de laser vervolgens zo worden ingesteld dat de compatibiliteit met uw huid optimaal is. Dit zorgt voor een plezierige en efficiënte verwijdering van al uw ongewenste haren. Tot slot vindt de daadwerkelijke behandeling plaats. Er zijn verschillende behandelingen met uiteenlopende behandeltijden voor het permanent ontharen. Deze behandelingen en tijden zijn toegespitst op de verschillende gebieden van het lichaam. Voor het permanent ontharen van uw kin duurt een behandeling twintig minuten gedurende een periode van vier weken. De reden dat het vier weken duurt, is omdat er een tijd tussen elke behandeling dient te zitten. Voor de lippen geldt een behandeltijd van 15 minuten gedurende een periode van vier weken. Voor de bikinilijn duurt een behandeling 30 minuten en ook dan is de duur van de totale behandeling vier weken. Voor de benen geldt een behandeltijd van 60 minuten of meer en de totale behandel tijd is zes weken. Gezien de huid van de benen een groter oppervlak bedekt dan de lippen of de kin duurt de behandeling voor permanent ontharen voor dit gebied iets langer. Mocht u nog vragen hebben neem dan gerust een kijkje op de site van www.laser-ontharingspraktijk.nl of bel Madeleine via telefoonnummer 070 390 99 49.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn