Haartransplantatie bij Esteworld

Esteworld-haartransplantatie - HaartransplantatieHet is voor mannen met haaruitval ongelofelijk vervelend om te moeten concluderen dat ze een wijkende haargrens hebben. Er zijn verschillende redenen waardoor het haar niet langer groeit en deze redenen zijn te verdelen in de fysieke oorzaak gericht op de haarzakjes en op oorzaken die daar weer aan ten grondslag liggen. Er valt aan haaruitval tamelijk weinig te doen en dat maakt het voor veel mensen ook zo ontzettend frustrerend om met haaruitval te maken te krijgen. Er zijn wel allerlei shampoos die u kunt kopen maar dat zal allemaal niet veel uitmaken. Het enige wat echt helpt is een haartransplantatie en daarvoor bent u bij Esteworld helemaal op het juiste adres. De reden dat u het beste voor ons kunt kiezen is ten eerste dat u altijd meteen in contact kunt treden en dat er geen wachttijden zijn om antwoord te krijgen op uw vragen of andere zaken. Het is heel erg belangrijk dat uw kaalheid in kaart wordt gebracht. Dit wordt gedaan in een gratis consult. Er zijn heel veel mensen die het heel erg prettig vinden om een consult gratis te doen. Een haartransplantatie is helemaal niet pijnlijk zoals veel mensen wel denken. Het is iets wat we voor u kunnen doen zonder pijn en altijd zorgen we voor de beste nazorg. Een haartransplantatie doet u op het moment dat de kaalheid een probleem voor u is waar u al langer mee rondloopt en waar u gewoon heel erg graag vanaf wilt. Wij kunnen ons daarbij echt alles voorstellen en dat is dan ook de reden dat wij een goede service aanbieden aan mensen die met het grote probleem te maken krijgen. Bij ons bent u helemaal goed wanneer u graag een haartransplantatie wilt:

  • u heeft wanneer u contact zoekt niet te maken met een tussenpersoon
  • het eerste consult is altijd helemaal kosteloos en dat geldt ook voor de nazorg
  • als kliniek zijn wij goedgekeurd door het ministerie van volksgezondheid
  • wij genieten net trots het keurmerk van de Nederlandse Haarstichting
  • tijdens de hele behandeling worden u alle zorgen uit handen genomen

Haartransplantatie bij kaalheid

Niet alleen mannen kunnen te maken krijgen met kaalheid, maar zeker ook vrouwen. Zojuist bespraken we al dat dit fysieke oorzaken kan hebben. Evident is dat wanneer u last heeft van het uitvallende haar u daar iets aan wilt doen en wel zo snel mogelijk. Wanneer er op bepaalde plekken van de schedel geen haar meer groeit dan betekent dit dat er op deze plekken geen gezonde haarzakjes meer zijn. Die moeten middels een haartransplantatie weer geplaatst worden. De haartransplantatie wordt dan ook gedaan op de plekken waar u nieuw haar zou willen hebben. Bij mannen zien we altijd dat het haar uitvalt op bepaalde plekken en dat dit zich ook verspreidt naar bepaalde plekken. Brandwonden of bepaalde aandoeningen van de huid kunnen ook zorgen voor het feit dat er geen haren meer op een bepaalde plek groeien. Wat we ook wel eens zien is dat mensen last krijgen van het probleem na een trauma. Soms kan het haar dan echter nog wel weer terugkomen. Een haartransplantatie is helemaal niet pijnlijk. Wat we zien, in het bijzonder bij mannen, is dat het haar op bepaalde plekken wel, en op bepaalde plekken helemaal niet uitvalt. Dat is opvallend en dat is dan ook de reden voor mannen dat het overzichtelijk is waar het probleem hem zit. Een haartransplantatie komt meer voor bij mannen dan bij vrouwen en dat heeft te maken met het feit dat wanneer vrouwen last hebben van het probleem, dit zich veelal over de hele schedel verspreid. Het haar wordt dus dunner en dat betekent dat het aantal dode haarzakjes veel groter is. Bij mannen is er in de meeste gevallen dus sprake van een plaatselijke haartransplantatie. Het plaatsen van de gezonde haarzakjes gebeurt in een enkele ingreep en u wordt hierbij plaatselijk verdoofd. Geen pijn en geen gedoe dus.

Esteworld helpt

Esteworld helpt mensen die al tijden met het probleem van kaal worden rondlopen en zich hier heel erg slecht over voelen. Dat doen wij door het bieden van een zeer kundige haartransplantatie door onze beste chirurgen die van wanten weten. U geniet van een allround service. Dat betekent dat wij ook zorgen voor het vervoer naar onze kliniek in Turkije. Als bedrijf zijn wij toonaangevend. Wij beschikken over de beste apparatuur en werken enkel en alleen met de beste mensen in het vak. Het is belangrijk dat u zich in het dagelijks leven goed voelt. Een haartransplantatie kan daar voor zorgen op het moment dat u zich over de kaalheid heel erg veel zorgen maakt. Wij halen u op, brengen u bij de kliniek, zorgen voor een goed verblijf en brengen u weer goed en wel naar huis. Dat is wat wij verstaan onder onze VIP service. Veel mensen genieten van deze service. Zij gingen u voor en kozen voor de beste haartransplantatie die zij zich maar wensen konden. Bij ons kunt u snel terecht voor de beste haartransplantatie. Maak de keuze vandaag nog en neem contact op met een van onze medewerkers die u te woord zal staan. U hoeft niet langer rond te lopen in onzekerheid en schaamte over het uitvallende haar. Dat is iets wat tot het verleden behoort als u kiest voor onze service. Neem dan ook direct contact op met de beste kliniek voor het behandelen van kaalheid.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn