Voldoen uw leidingen aan de BRL K 14010?

aqgroup - BRL K 14010

Dit is een belangrijke en interessante vraag voor elk bedrijf dat met watersystemen werkt. Denk aan waterzuiveringsinstallaties maar ook bedrijven waar water een grote rol speelt zoals in de levensmiddelenindustrie. Er zijn daarnaast hotels en ziekenhuizen met een eigen waterfiltratiesysteem en een ander bekend voorbeeld zijn de zorginstellingen. Staat water lang stil, dan kan de Legionellabacterie zich voortplanten. Bij te hoge waarden vormt deze bacterie een serieuze dreiging voor de gezondheid van iedere inwonende en werknemer. De regels waar u aan moet voldoen vallen onder de code “BRL K 14010”. Als u verantwoordelijk bent voor het onderhoud dan weet u waarschijnlijk wel hoe belangrijk de uitvoer van de BRL K 14010 is. Hebt u hulp nodig bij de BRL K 14010 zoals een keurmeester die regelmatig uw leidingen en systemen checkt en kan vervangen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Hier werken keurmeesters en monteurs die de BRL K 14010 op hun duimpje kennen. Dus kijkt u eens op aqgroup.nl als u meer wilt weten over de BRL K 14010 richtlijn en wat wij precies voor u kunnen betekenen. Kiwa is het bedrijf dat de BRL K 14010 hanteert. Hebt u een product dat helemaal voldoet aan deze keuring en wilt u daarom het keurmerk van Kiwa hebben? Dan kunt u een aanvraag indienen om dit certificaat te verkrijgen.

Wij keuren onder andere op basis van de BRL K 14010 richtlijn

Wij van de AQ Group richten ons op het onderhouden, adviseren, renoveren en reviseren van lucht – en waterinstallaties. En daarvoor beschikken wij over de BRL K 14010 gecertificeerde producten zoals ons gepatenteerde Legionellafilter. Naast de BRL K 14010 licentie heeft ons bedrijf ook belangrijke ISO-certificaten zoals ISO 9001. Voor een compleet overzicht verwijzen we u graag door naar de site. Kiest u ook voor producten die aan deze keurmerken voldoen. Waarom is dit zo belangrijk naast het feit dat een Legionella uitbraak te allen tijde moet worden voorkomen?

  • Omdat men gezonder leeft wordt men steeds meer resistent tegen bacteriën en virussen. Maar dergelijke kwaadaardige bacteriën en virussen muteren en worden ook resistent tegen bijvoorbeeld bepaalde stoffen in schoonmaakproducten en antibiotica. Met als gevolg we toch weer besmet en ziek kunnen worden.
  • Het is daarnaast verstandig om u te houden aan onder andere BRL K 14010 want u kunt behoorlijk zware boetes opgelegd krijgen als u hier niet aan voldoet.
  • De bevolking zal uw product niet langer vertrouwen en dat zorgt voor een flinke daling van de omzet.
  • Genoeg redenen om u aan deze belangrijke code te houden en om met ons in zee te gaan!

Zorg voor een goede legionellapreventie!

U wilt aldus voldoen aan de eisen die de BRL K 14010 stelt. Neemt u in ieder geval eens contact met ons op. Naast legionellapreventie voeren we nog veel meer keuringen uit. Zo kunnen we u helpen met uw airconditioning. Is dit een gesloten systeem en wilt u graag uw luchtbehandelingskast coaten zodat u corrosie voorkomt? Wij beschikken over de juiste coating voor uw hele systeem. Naast watersystemen behandelen we dus ook luchtsystemen. Klinkt u dat als muziek in de oren en bent u benieuwd wat we precies voor u kunnen betekenen? Stuurt u dan een e-mail met daarin uw vragen en wensen of bel ons tijdens kantooruren even op. We stellen graag een vrijblijvende offerte op. Het is geheel aan u om al dan niet akkoord te gaan. U kunt ons uiteraard ook bezoeken. U vindt ons Nederlandse kantoor in Utrecht en ons Belgische kantoor in Zaventem. Tot slot kunt u ons volgen via de sociale media. Lees meer..

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn