Altijd helder op de werkvloer met een leidingwaterkoeler

U heeft het vast al eens vaker gehoord, maar het is de moeite van het herhalen waard: voldoende water drinken kan veel voordelen opleveren voor de prestaties en het welzijn van mensen. Het is onder andere gunstig voor het energieniveau, de weerstand, spieren en gewrichten en de stemming. Dat geldt natuurlijk ook voor de medewerkers van uw bedrijf, dus wat doet u om ervoor te zorgen dat zij regelmatig een fris glas water nuttigen? In dit artikel leest u meer over wat de aanschaf van een professionele leidingwaterkoeler voor de productiviteit en gezondheid van uw medewerkers kan betekenen. Ook geven we u meer informatie over wat de meerwaarde is van een leidingwaterkoeler en waar u er een kunt bestellen. Maar allereerst meer over de gezondheidsvoordelen die een leidingwaterkoeler op de werkvloer kan opleveren. Als we niet voldoende drinken, kan dit veel vervelende effecten teweegbrengen, die ook van invloed kunnen zijn op onze werkprestaties. Zelfs een lichte vorm van uitdroging kan al ten koste van onze energieniveaus en concentratievermogen gaan, plus ons een slecht humeur bezorgen! Wilt u graag dat uw medewerkers energiek, geconcentreerd en opgewekt hun taken verrichten? Dan kan een leidingwaterkoeler daarbij helpen! Ook voor de weerstand van uw medewerkers kan een leidingwaterkoeler veel verschil maken. Zo is gebleken dat voldoende water drinken ervoor kan zorgen dat we beter beschermd zijn tegen onder andere griep en verkoudheid, doordat het een positieve invloed heeft op ons immuunsysteem. Wie had gedacht dat een leidingwaterkoeler plaatsen een goede manier kon zijn om uw ziekteverzuim terug te dringen? Maar om te kunnen profiteren van deze voordelen, is het natuurlijk wel belangrijk dat uw medewerkers ook daadwerkelijk gebruik maken van de waterkoeler die u aanschaft. Kies daarom voor een leidingwaterkoeler van hoge kwaliteit, die bovendien gezien mag worden, zodat u hem op een centraal punt kunt plaatsen. Een voorbeeld van een aantrekkelijke waterkoeler vindt u bijvoorbeeld bij Aqualight, een specialist in waterkoelers en aanverwante producten. Klik op deze link om meer te weten te komen over het bestellen van een leidingwaterkoeler bij deze specialist: https://www.aqualight.nl/leidingwaterkoeler. Wilt u meer weten over de voordelen van een leidingwaterkoeler bestellen bij Aqualight? Dan kunt u ook nog even verder lezen. Hieronder hebben we deze namelijk voor u op een rijtje gezet!

Wat zijn de voordelen van online een leidingwaterkoeler bestellen?

Voorheen werden veel waterkoelers gevuld met grote flessen bronwater, maar eigenlijk is dat helemaal niet nodig. Het Nederlandse leidingwater is namelijk van zeer hoge kwaliteit en wordt regelmatig gecontroleerd. Bovendien heeft het een prettige smaak. Doordat een waterkoeler het leidingwater ook nog eens filtert en alleen voor drinkwater wordt gebruikt, is water drinken via dit systeem hygiënischer dan water tappen uit bijvoorbeeld een kraan. Uiteraard wordt het water ook lekker gekoeld, wat het nog frisser en verkwikkender maakt! Bestelt u een waterkoeler bij Aqualight, dan profiteert u bovendien van de volgende voordelen:

  • gratis proefplaatsing
  • hoge kwaliteit
  • tweejaarlijks onderhoud
  • scherpe prijzen
  • ervaren bedrijf
  • stijlvol uiterlijk

Heerlijk helder water voor iedereen!

Regelmatig een glas fris en zuiver leidingwater drinken kan wonderen doen voor onze prestaties en ons welzijn. Bied uw medewerkers en klanten dit voordeel door een waterkoeler met leidingwater te laten plaatsen door Aqualight. U bent dan verzekerd van een waterkoeler die gezien mag worden en die uw werkvloer er alleen maar aantrekkelijker op maakt. Bovendien profiteert u van de ruime ervaring van dit bedrijf als het gaat om waterkoelers leveren, waardoor ze hoge kwaliteit, uitstekende hygiëne en goede service kunnen bieden. Bezoek nu de Aqualight website voor meer informatie!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn