Grote dierenwinkel in Dordrecht

Ben jij op zoek naar een grote dierenspeciaalzaak in Dordrecht? Kom dan langs bij Fitty, aan de Rechte Zandweg. Of het nu gaat om honden, katten, konijnen, hamsters of andere gezelschapsdieren: Fitty heeft voor elk wat wils! Wat zijn de voordelen van deze grote dierenwinkel ten opzichte van de concurrentie?

  • Producten van topmerken
  • Grote collectie kleine dieren
  • Ruime selectie aquariums

Fitty verkoopt enkel producten van topkwaliteit. Alle voeding is vers en alle verzorgingsproducten en speelartikelen voldoen aan de hoogste standaard. Waar je in andere dierenwinkels nog wel eens met een beteuterd gezicht thuiskomt, is dat bij Fitty niet het geval. Alle dierenvoeding wordt vooraf getest en wordt enkel verkocht als dat aan hoge kwaliteitseisen voldoet. Zo mag vers vlees niet bedorven zijn en moet hooi droog in de verpakking zitten. In verzorgingsproducten mogen zich bovendien geen schadelijke stoffen bevinden. Fitty verkoopt enkel verantwoorde producten, waar jou huisdier ongetwijfeld van zal genieten. Speelartikelen krijgen eenzelfde controle. Ieder product in onze grote dierenwinkel is getest op duurzaamheid. Je huisdier kan zich dus lekker uitleven: alle speeltjes gaan ongekend lang mee! Verder vind je in deze grote dierenwinkel heel veel dierenvriendjes. Daarbij kun je denken aan konijnen, cavia’s en hamsters. De dieren worden goed verzorgd en zijn in goede conditie. Ze gaan graag met je mee naar huis! Tot slot vind je in deze grote dierenwinkel ook een ruimte selectie aquariums, met bijbehorende vissen. Uiteraard zijn alle benodigdheden ook aanwezig, zoals waterzuiveringssystemen, begroeiing en diverse andere accessoires. Surf daarom snel naar http://www.dierenspeciaalzaak-dordrecht.nl/ en bekijk het volledige assortiment. Je weet dan direct of je bij deze grote dierenwinkel in Dordrecht kunt slagen. Ben je benieuwd naar een specifiek product, of zie je een favoriet niet in de lijst staan? Neem dan gerust contact op met de klantenservice. Zij helpen je graag verder bij vragen over specifieke artikelen.

Grote dierenwinkel: snel besteld en lange openingstijden

Een belangrijk voordeel van deze grote dierenwinkel is de snelle levertijd. Stel je voor: je komt langs in de winkel, maar helaas is het product waar je naar zocht uitverkocht. Bij kleinere dierenwinkels kan het lang duren voor de bezorger weer langskomt, of voordat het product überhaupt weer besteld kan worden. Bij Fitty wordt iedere bestelling snel afgehandeld. Of het nu gaat om een specifiek soort voer, of een bepaald speelgoed waar de hond dol op is: binnen mum van tijd ligt het weer in de schappen. Je kunt tijdens je bezoek laten weten dat een product niet langer op voorraad is, maar vaak is de winkel daar al eerder van op de hoogte. Woon je dus uit de buurt, dan is het slim eerst even telefonisch contact op te nemen. Je weet dan zeker dat je niet voor niets in de auto stapt! Tot slot: deze grote dierenwinkel in Dordrecht heeft lange openingstijden. Op maandagmorgen opent het filiaal om 9:00, de rest van de week is de winkel al om 8:00 van het slot. Je kunt dus zelfs voor werktijd nog langsrijden, bijvoorbeeld voor een zak voer. Ook op zaterdag gaat de winkel al om 8:00 open. Dat zijn de voordelen van een grote dierenwinkel!

Verse vleesmaaltijden

Katten, honden en fretten hebben behoefte aan vlees. Dat kun je in blik kopen in de supermarkt, maar je kunt ook kiezen voor verse, zelfgemaakte vleesproducten. Kom langs bij Fitty en bekijk het volledige assortiment. De winkel is gespecialiseerd in verse vleesmaaltijden; je zult versteld staan van de kwaliteit. Waar wacht je nog op? Surf snel naar bovenstaande site en bekijk het assortiment, of kom langs in de winkel. Bij Fitty vind je gegarandeerd wat je zoekt!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn