Haarverf voor mooie kleur

WECOLOUR - Haarverf van kapperskwaliteit voor thuis

Veel vrouwen beginnen op een gegeven moment in hun leven haarverf te gebruiken en geef ze ook eens ongelijk! Vaak beginnen ze er al op tienerleeftijd aan en dan vooral omdat ze gewoon eens graag een andere haarkleur willen hebben. Het experimenteren hiermee is gewoon heel erg leuk en het regelmatig wisselen van kleur ook. Je krijgt hier steeds weer een hele andere uitstraling mee en het is leuk om te ontdekken wat nu eigenlijk goed bij jou past. Ook felle kleurtjes, die niet tot de standaard haarkleuren behoren, worden dan soms getest. Als je wat ouder wordt, dan is de kans groot dat je vooral haarverf gebruikt om grijze haren te verdoezelen. Met slierten grijs door je haardos heen, zie je er al snel veel ouder uit dan je daadwerkelijk bent en de meeste dames zullen dit toch willen voorkomen. Een leuk kleurtje erin zorgt voor een jeugdigere uitstraling en voor een betere omlijsting van het gezicht. Grijs kun je altijd nog zijn, daar heb je als je ouder wordt nog jaren de tijd voor! Tot dat je het daar aan toe hebt, gebruik je gewoon haarverf om het grijzer worden te verdoezelen!

Haarverf van kapper of drogist?

Wil jij aan het verven gaan, dan is het altijd de vraag waar je nu het beste voor kunt kiezen: ga je hiervoor naar de kapper of ga je zelf aan de slag met behulp van een pakje haarverf van de drogist? Het voordeel van een kappersbezoek is natuurlijk dat je er zelf helemaal niets aan hoeft te doen en dat je zeker weet dat het goed gaat. Tegelijkertijd liggen de kosten ervoor een stuk hoger dan wanneer je het zelf doet, wat weer in het voordeel van het laatste is. En nadeel van de optie van zelf verven is echter dat de kwaliteit van de haarverf bij drogisterijen niet altijd even goed is en dat ze nogal eens vol willen zitten met erg chemische ingrediënten, die vervelende reacties in je lichaam teweeg kunnen brengen. Wat nu te kiezen? Wil jij het gemak van zelf thuis aan de slag gaan, van het niet hoeven maken van een afspraak, combineren met een haarverf van een hoge kwaliteit en met pure ingrediënten? Dan is het raadzaam om te kiezen voor de producten van WECOLOUR.

De kenmerken van WECOLOUR

Wat is er nu anders aan de haarverf van dit merk ten opzichte van die van andere merken? Het onderscheidt zich door het feit dat het:

  • een natuurlijke dekking geeft
  • gemaakt is van zoveel mogelijk pure ingrediënten
  • grijze haren goed kleurt
  • niet getest is op dieren

Allemaal eigenschappen die zeker reden zijn om in het vervolg voor dit merk te gaan kiezen, helemaal als je ziet wat voor prachtige kleurtinten zij allemaal in het assortiment hebben! Bovendien is het ook nog eens zo dat hun haarverf, in tegenstelling tot die van andere fabrikanten, je haar goed verzorgt. Je zult na het verven geen last hebben van uitdroging en beschadiging, maar een prachtig gevoed kapsel hebben! Als extra pluspunt is het ook nog het geval dat hun pakjes verf na openen nog twaalf maanden goed blijven. Je kunt dus prima het deel van het pak dat je niet nodig hebt bewaren om hier later je uitgroei mee bij te werken. Want we weten allemaal, uitgroei dat ziet er gewoon niet uit en doet het hele beoogde effect weer volkomen teniet! Zorg dus dat je dit altijd goed bijhoudt en met deze haarverf is dit dus heel goed mogelijk. Ook daarom kies je dus voor de producten van WECOLOUR! Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn