Haarstukken voor extra volume van uw natuurlijke haar

Movehs - HaarstukkenHaarverlies kan erg vervelend zijn. Het is ook vaak lastig om het te bespreken vooral als vrouw zijnde. Een kalende man is een geaccepteerd fenomeen, maar als een vrouw haar haar begint te verliezen is het nog altijd een taboe om er over te spreken. Dit is jammer, want er zijn tegenwoordig heel veel verschillende mogelijkheden om om te gaan met haarverlies. Eén van die vele opties is om haarstukken te gebruiken. Dit zijn een soort van haarextensies die de natuurlijke haardos complementeren. In feite zorgen haarstukken ervoor dat je extra volume aan je reeds bestaande haardos geeft. Vooral als je last hebt van haar dat plaatselijk uitvalt of dunner wordt dan zijn haarstukken een ideale oplossing. Mocht je last hebben van dunner wordend haar of wil je simpelweg wat extra volume aan je haar geven dan zijn haarstukken het overwegen waard. Het is geen pruik en haarextensies worden tegenwoordig veel gebruikt door vrouwen die al een gezonde bos haar hebben, maar die geen tijd hebben om het haar te laten groeien of geen geduld. Met deze extensies kunnen ze van de ene op de andere dag het haar verlengen. Dus de maatschappij is er al op ingericht dat men gebruik maakt van extensies. Het is dan ook een kleine stap om gebruik te maken van haarstukken. Mocht je het toch vervelend vinden om er over te praten dan kun je in eerste instantie volledig anoniem de website bekijken. De website in kwestie is movehs.nl. Op deze website vind je ten eerste alle nodige informatie over en rondom haarverlies. Ten tweede vind je alle nodig informatie over de verschillende oplossingen waaronder de oplossing in de vorm van haarstukken. Maar dit is niet de enige oplossing waarvoor je kunt kiezen. Zo kun je ook kiezen voor:

  • Crownextension
  • Fullcap haarwerk
  • Haarverlening
  • Haaroplossingen voor mannen

Het is goed voor mannen om te weten dat er ook voor hun oplossingen bestaan. Kaalheid mag dan geaccepteerd zijn, als je het als man niet prettig vindt om je haar te verliezen dan kun je ervoor kiezen om van één van de oplossingen gebruik te maken.

Wat kan ik verwachten als ik haarstukken bestel?

Je kunt ten eerste volledige discretie verwachten. De medewerkers van movehs.nl zijn allen professioneel en begrijpen dat ze zorgvuldig om moeten gaan met het vertrouwen dat je als klant geeft aan de medewerkers. Mocht je het niet direct vertrouwen dan kun je ook telefonisch en anoniem contact opnemen en de nodige informatie vergaren voordat je al dan niet besluit om haarstukken te bestellen. Je kunt, voordat je overgaat op het bestellen van haarstukken, eerst een afspraak maken. Als het de eerste keer is dat je te maken hebt met haaruitval of haarverlies dan vindt de afspraak bij je thuis plaats. Je hoeft dus geen barrière over door zelf naar een centrum toe te komen. Alles wordt besproken terwijl je je in het comfort van je eigen huis bevindt. Dit gesprek is geheel vrijblijvend en ideaal voor een eerst oriëntatie om alle vooroordelen weg te nemen en jezelf goed te informeren. Alles wat wordt besproken wordt voor je samengevat, zodat je nadien alles nog eens rustig na kan lezen. Het kan ook best zijn dat haarstukken niet de ideale oplossing voor je zijn. Daarom is het altijd verstandig om een oriënterend gesprek aan te gaan om na te gaan welke oplossing het beste bij je past. Daarnaast moet je het er natuurlijk ook mee eens zijn. Het kan immers best zijn dat je de beste oplossing liever niet toepast en toch voor haarstukken wil kiezen. Dit is altijd mogelijk. De wens van de klant staat altijd voorop en in die zin vervullen de medewerkers van movehs.nl enkel een adviserende rol. Zodra je besluit haarstukken te bestellen dan worden de haarstukken in het atelier van movehs.nl in het juiste model geknipt en gestyled. Zodra de haarstukken klaar zijn worden ze opgestuurd. Je kunt ze ook ophalen. Je krijgt instructies mee betreffende de verzorging van de haarstukken. Op deze manier gaan de haarstukken lang mee en kun je lange tijd genieten van een volle bos haar.

Waarom kan ik best beste kiezen voor movehs.nl

Natuurlijk moet je helemaal zelf weten voor welke haar specialist je kiest. Maar er zijn enkele goede redenen waarom mensen kiezen voor Movehs. Eén van de meest genoemde redenen is dat movehs.nl veel expertise heeft wanneer het gaat om maatwerk of om speciale ontwerpen. Dit is een belangrijk voordeel, want elk hoofd is anders. Iedereen heeft verschillende wensen en je wilt natuurlijk een specialist die aan al deze wensen tegemoet kan komen. In de wereld van haar is het belangrijk dat je niet een vast stramien volgt, want iedereen is anders en niet iedereen past in dat stramien. Movehs is zich hiervan bewust en is gespecialiseerd in het op maat maken en ontwerpen van de juiste haarstukken. Een ander punt wat wordt genoemd door de klanten van movehs.nl, is dat het haar wat wordt gebruikt voor de verschillende producten van de beste kwaliteit is. Dit is natuurlijk van wezenlijk belang. Het is ook fijn dat het haar in ieder geval van dezelfde of van nog betere kwaliteit is als je eigen haar. Eén van de redenen waarom de medewerkers van Movehs zo ervaren zijn is omdat veel van de medewerkers ervaringsdeskundigen zijn. Zij hebben zich dus verdiept in hoe mensen haarverlies ervaren en kunnen die kennis omzetten in de juiste technieken en handelswijzen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn