E liquid dampen

E-liquidwinkel

Ben jij een verstokte roker, maar wil je toch graag gezonder leven? Kies dan voor het gebruik van e liquid en e-sigaret! We weten allemaal dat de reguliere sigaretten heel erg slecht voor de gezondheid zijn, ze kunnen grote problemen veroorzaken, zoals hart- en vaatziekten en longkanker. En niet alleen voor jou als roker is dit een risico, ook mensen in jouw omgeving die meeroken hebben een verhoogd risico hierop. Daar komt nog eens bij de sigarettenrook stinkt, het trekt in al je kleren en je meubels. En het doet je behang en verf gelig verkleuren. Allemaal problemen waar je met de elektrische sigaret en e liquid geen last van hebt! Dit is zo goed als geurloos, het geeft geen verkleuringen en het gezondheidsrisico is vele malen lager. Tenminste, als je kiest voor een hoge kwaliteit. Bij elektrisch roken is het namelijk zo dat je geen tabak gebruikt wat je in brand steekt en waar je de rook van inademt, maar in je e-sigaret wordt vloeistof verhit en deze damp adem je in. Vandaar dat het soms ook wel dampen genoemd wordt. Het zal voor zich spreken dat dit veel minder schadelijk is, maar enkel als de gebruikte e liquid van een goede kwaliteit is!

E liquid van topkwaliteit

Want hoe je het ook went of keert, ook met het dampen adem je nog steeds iets in je longen. Kies je voor een e liquid van een slechte kwaliteit, dan loop je nog steeds het risico dat je schadelijke stoffen inademt. Uiteraard altijd een lager risico dan bij tabak, maar toch. Wat kun je nu doen om ervoor te zorgen dat je zo gezond mogelijk dampt? Het beste dat je dan kunt doen, is kiezen voor vloeistoffen van betrouwbare varianten en deze te kopen bij een vertrouwde webshop. Een goede keus is het om voor je e liquid naar E-liquidwinkel te gaan. Zij verkopen namelijk enkel liquids van Europese, Amerikaanse en Canadese merken, die streng gecontroleerd worden en aan hoge standaarden moeten voldoen. Dat is bij de producten van fabrikanten uit bijvoorbeeld Azië lang niet altijd het geval. Nu is het voor jouzelf natuurlijk altijd lastig om te controleren of een product daadwerkelijk uit een van de genoemde, betrouwbare, landen komt. Maar een webshop kan dat wel. Daarom kies je dus voor E-liquidwinkel, dan weet je zeker dat je e liquid koopt van betrouwbare merken en van een hoogstaande kwaliteit!

Veel keus in smaken

Wat een ander voordeel is van dampen, is dat je veel meer keuzemogelijkheden hebt dan wanneer je gewoon rookt. Zo kun je e liquid bijvoorbeeld in heel veel verschillende smaken krijgen, zoals:

  • tabakssmaak
  • fruitsmaak
  • dranksmaak

Waar moet je dan precies aan denken? Je kunt dan bijvoorbeeld denken aan smaken als aardbei, cappuccino, whiskey, mint en blauwe bessen. Je kunt daardoor volop variëren en iedere keer weer een nieuwe smaak proberen. Ook kun je heerlijk afwisselen, net wat jij zelf prettig vindt. Naast keus in smaak, heb je bij e liquid ook de keus uit verschillende opties wat betreft nicotine. Zo zijn er varianten verkrijgbaar met een laag, gemiddeld of hoog nicotinegehalte, maar ook zijn ze helemaal nicotinevrij te krijgen. Je hebt daardoor de mogelijkheid om bij je overstap van de gewone sigaret bijvoorbeeld eerst het hoge gehalte te kiezen en dit dan langzaamaan naar beneden te brengen, om zo van je nicotineverslaving verlost te raken. Ook hier geldt weer, je kunt gewoon kiezen wat jij prettig vindt en je hebt veel meer keus dan bij tabak! Wil jij e liquid gaan kopen, dan is E-liquidwinkel daarvoor dus de aangewezen plek! Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn