De goedkope leverancier van premiums, pos-materiaal en promotievoertuigen

Promoboer | Goedkoopste bedrukte premiums!

Promoboer is de goedkope leverancier van premiums, pos-materiaal en promotievoertuigen, maar wat betekent dat voor u? Wij leggen graag aan u uit wat wij voor u kunnen betekenen en hoe wij u kunnen helpen uw merk nog beter te verkopen. Wij zijn ooit begonnen als promotiebedrijf dat zich specialiseerde in give-aways op straat, maar zijn toen verder gegroeid en produceren nu goedkope premiums. Wij weten dus precies waar u op moet letten bij het uitkiezen van premiums en deze kennis delen wij graag met u. Neem contact met ons op en wij beantwoorden al uw vragen, of vraag gewoon vrijblijvend een offerte aan, zodat u kunt zien wat wij kunnen betekenen voor u.

Premiums, pos-materiaal en promotievoertuigen goedkoop op maat

Bij Promoboer kunt u niet alleen terecht om diverse premiums te laten bedrukken, maar wij kunnen ook voor u de juiste premium op maat maken. Uiteraard is het mogelijk om een standaardproduct te gebruiken, maar als u de premium helemaal wilt aanpassen naar uw wensen dan is dat ook mogelijk. Wij werken met gespecialiseerde leveranciers en doen veel zelf, zodat we altijd het juiste maatproduct voor u kunnen ontwerpen. Of het nu gaat om premiums, pos-materiaal of promotievoertuigen, bij Promoboer is het allemaal mogelijk, tegen de scherpste prijzen. Het is u wellicht al opgevallen, maar op onze website staan geen expliciete tarieven. Hier hebben wij voor gekozen omdat we op deze manier kunnen garanderen dat we u de laagste prijs aan kunnen bieden. Heel veel factoren zijn van invloed op de productieprijs, zoals de levertijd, de oplage, het aantal drukkleuren, de basiskleur en nog veel meer. Samen met u gaan we op zoek naar de juiste balans tussen al deze aspecten, zodat u voor uw budget de juiste premiums kunt bestellen. Want u wilt natuurlijk wel dat producten waar u uw naam opzet van de juiste kwaliteit zijn. Wij adviseren u graag bij het uitkiezen van uw pos-materiaal, zodat u zeker weet dat u de juiste keuze maakt. Daarbij moet u de afweging maken tussen uw budget en de kwaliteit van de producten die u besteld. Omdat wij voor u de offerte op maat maken kunnen we u goed ondersteunen in deze keuze. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk dat we twee verschillende opties voor u uitwerken, zodat u kunt zien wat het prijsverschil is en u de juiste keuze kunt maken. U weet dus zeker dat u een weloverwogen keuze maakt.

De goedkoopste leverancier

Als goedkope leverancier begrijpen we heel goed dat u wilt weten waarom uw product zo goedkoop kan worden geproduceerd. Wij leggen graag aan u uit welke stappen in het productieproces onze producten goedkoper kunnen maken. Zo is het bijvoorbeeld een stuk goedkoper om te drukken met één kleur dan dat het is om te drukken met meerdere kleuren. Ook is het goedkoper als u ervoor kiest om een standaardproduct te bedrukken in plaats van een speciaal voor u geproduceerd product. Maar natuurlijk zijn wij ook voor het op maat maken van pos-materiaal de goedkoopste leverancier. Waar u dus ook naar op zoek bent, wij kunnen u verder helpen. Of het nu gaat om zadelhoesjes, zaklampen, waterflesjes of telefoonhoesjes, alles is mogelijk bij Promoboer. Of wat dacht u van een van onze premium promotievoertuigen, zoals een telefoonhoesje of touchscreen handschoenen? Deze promotievoertuigen hebben een unieke uitstraling en zijn uiteraard zeer goedkoop bij ons verkrijgbaar. Voor meer inspiratie verwijzen wij u graag naar onze catalogus. Per product hebben wij duidelijk uitgelegd wat de mogelijkheden zijn en geven we verschillende voorbeelden, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Promoboer is de goedkope leverancier van premiums, pos-materiaal en promotievoertuigen, ook voor uw merk! Lees meer..

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn