Dankzij onze Chlamydia test weet u snel waar u aan toe bent

U wilt niet te lang wachten met het doen van een Soa test als u onveilige seks hebt gehad met een vreemde. Misschien dat u via Tinder een date hebt gescoord of in een dronken bui met een ander mee naar huis bent gegaan naar een avondje stappen. Als u simpelweg vergeet om een condoom te gebruiken of er geen zin in hebt dan bent u niet al te verstandig bezig. Een Chlamydia test is misschien nog wel het minste dat u dan moet doen. Want ook al weet de ander niet of diegene een SOA heeft, het kan faliekant verkeerd gaan en dat merkt u pas na enkele weken, dus als de ziekte al geïncubeerd is. Ook al is deze SOA relatief ongevaarlijk, u wilt dit zeker niet krijgen. Want een pijn en branderig gevoel bij het plassen tot aan een bloederige afscheiding zijn enkele symptomen. Ook pijn bij het vrijen is niet ongewoon net als koorts en irritatie van de anus. Pijn op plekken waar u natuurlijk helemaal niet op zit te wachten. Het brengt tevens diverse verantwoordelijkheden met u mee. Zo moet u weer op zoek gaan naar de persoon met wie u destijds een onenightstand hebt gehad. En daarnaast mag u alle lovers van de afgelopen maanden op de hoogte stellen en hen er op wijzen dat het misschien wel zo verstandig is om een Chlamydia test te doen. Dat wilt u uiteraard ook niet op uw geweten hebben en daarom zeggen wij van onedayclinic.nl: voorkomen is beter dan genezen.

Wacht niet te lang met de Chlamydia test!

U kunt bij ons in Amsterdam, Utrecht en Den Bosch snel en geheel anoniem een Chlamydia test doen. We begrijpen het als geen ander dat u zich hiervoor schaamt, ook al kan de test natuurlijk negatief uitvallen. Overigens kunt u niet alleen een Chlamydia test doen, maar u kunt zich ook laten testen op andere seksueel overdraagbare aandoeningen zoals:

  • Syfilis,
  • Aids/hiv,
  • En gonorroe,

Het is verstandig om na ongeveer tien dagen een Chlamydia test te doen omdat het dan goed aantoonbaar is. Vertrouwt u uw partner dus niet erg of hebt u zelfs allang geen contact meer maar destijds wel onveilige seks gehad? Maak dan online een afspraak met één van de drie klinieken. Bij mannen zal er een urinetest worden gedaan en bij vrouwen wordt er een uitstrijkje gemaakt. Vervolgens krijgt u per mail binnen 2 werkdagen uitslag. Bent u positief beoordeeld? Dan kunt u weer bij ons langskomen om een antibioticabehandeling te kopen. Dit medicijn zal de bacterie direct aanvallen zodat u zich al binnen enkele dagen beter zult voelen. Uiteindelijk zal u na 2 weken weer gezond zijn. Hopelijk hebt u wel van uw fouten geleerd en denkt u er de volgende keer 2 keer over na voordat u weer onveilige seks gaat hebben met een vreemde.

Laat deze ziekte niet de kans krijgen om te incuberen

Dankzij de Chlamydia test kunt u ernstig letsel voorkomen. Want des te vroeger u een Chlamydia test doet, des te sneller de bacterie bestreden kan worden. Want als u daadwerkelijk lang met deze ziekte blijft rondlopen, bijvoorbeeld door schaamte en onwetendheid, dan kan het werkelijk catastrofale gevolgen hebben. Het is zelfs mogelijk dat u onvruchtbaar wordt door deze SOA. En dat is uiteraard niet een leuk vooruitzicht. Vergeet dus niet om een Chlamydia test aan te vragen als u onraad ruikt. En overweeg tevens om u ook op andere Soa’s te laten testen. Op onze website vindt u natuurlijk een duidelijk overzicht van de prijzen. Lees meer..

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn