Barf is goed voer voor uw huisdier

BARF voer voor uw hond of uw kat | Animal Food Express

Uw trouwe hond is natuurlijk een belangrijk onderdeel van uw gezin. U laat hem vier keer per dag uit, u kamt hem en u speelt veel met hem. Hij gaat mee naar vrienden en mee op vakantie en ook uw kinderen kunnen er geen genoeg van krijgen. Om hem gezond te houden is het niet meer dan logisch dat u goed nadenkt over de voeding die u uw hond geeft. Er zijn heel wat theorieën over diepvriesvoeding, brokken en ga zo maar door. Wij bieden u online in ieder geval de mogelijkheid aan om de producten van Barf te kopen. Barf is niet zo zeer een merk maar eerder een acroniem voor “Bones and Raw Food”.  Het gaat hierbij dus om rauw vlees, zo van het bot. Uw dier moet er dus voor werken en dat betekent dat u tegelijkertijd zijn tanden scherp en schoon houdt. Vooral de wat grotere handen hebben in onze ogen absoluut baat bij Barf. Wilt u het eens proberen? Bijvoorbeeld n combinatie met de brokken die u hem nu al geeft? Wellicht kunt u in de toekomst de brokken helemaal achterwege laten en dat betekent dat u minder in de kosten snijdt. Ondanks alle liefde voor de hond wilt u niet een dief van de portemonnee zijn en dat begrijpen wij als geen ander. Vandaar dat u Barf kunt bestellen tegen zeer schappelijke prijzen bij animalfoodexpress.nl. Dus neem na het lezen van deze tekst vooral eens even een kijkje!

U kunt Barf nu direct in huis halen

Als u onze website bekijkt dan zult u zien dat we een keur aan Barf producten aanbieden. Allen netjes verdeeld in categorieën zodat u snel het favoriete voedsel van uw trouwe viervoeter kunt vinden. Zo is het mogelijk om per categorie te zoeken zodat u uw zoekgebied drastisch kunt verkleinen. Ideaal als hier voor het eerst bent en door de bomen het bos niet meer ziet. U moet denken aan categorieën als:

  • Productgroep,
  • Samenstelling,
  • Merk,
  • En wat er al dan niet aan toe is gevoegd zoals gluten en vitamines.

Hebt u een keuze kunnen maken? Probeer dan eerst een pakje uit voordat u bijvoorbeeld voor de komende maanden in bulk gaat bestellen. Als uw hond of uw kat niet gewend is aan het voedsel en u hebt te maken met een kieskeurig beestje, dan kan het maar zo zijn dat er niets anders op zit dan het huidige dieet te blijven volgen. Vooral katten hebben dit nare trekje der kieskeurigheid, dus houdt ook daar goed rekening mee als u Barf overweegt. Met wat geduld zal het bij de meeste dieren vast en zeker helemaal goed komen. Maak eventueel een account aan. Dan kunt u in het vervolg inloggen en hoeft u bij de volgende bestelling niet weer al uw gegevens opnieuw in te vullen. Dat scheelt gedoe en heel wat tijd. Maak dan het bedrag over door in te loggen en een autorisatie af te geven via bijvoorbeeld iDEAL, Afterpay of PayPal en we sturen het pakketje met Barf hondenvoeding binnen enkele werkdagen naar u op. Sterker nog, het is doorgaans het geval dat wanneer u op werkdagen bestelt, u Barf morgen al aan uw hond kunt geven.

Kijk ook even bij onze overige producten

Barf bevat in principe alle voedingsstoffen die uw hond nodig heeft om zowel groot en sterk te worden als te blijven. Varieer af en toe met het type vlees. U zorgt er in ieder geval voor dat het gebit gezond blijft, de vacht blijft glanzen en dat uw hond actief blijft. Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn